Sırrı Süreyya Önder’in Sağlık Durumu Stabil

Sırrı Süreyya Önder’in Sağlık Durumu Stabil!

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder, kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı ve geçirdiği ameliyat sonrası yoğun bakımda tedavi altında. Sağlık durumuyla ilgili DEM Parti sözcüsü Ayşegül Doğan, son durumu açıkladı. Doğan, doktorların değerlendirmesine göre durumun stabil olduğunu belirterek, “Stabilizasyon sürecinin devam etmesi bizleri memnun ediyor. Sırrı Süreyya Önder’in sağlıkla atlatmasını ve aramıza katılmasını umut ediyoruz” dedi.

TBMM Meclis Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, kalp rahatsızlığı sebebiyle özel bir hastaneye kaldırıldı ve yoğun bakımda tedavi görüyor. DEM Parti sözcüsü Ayşegül Doğan, hastane önünde basın açıklaması yaparak Onder’in durumunun stabil olduğunu ve direnme mücadelesine devam ettiğini aktardı.

‘Direnme Gücüne Hayranız!’

Ayşegül Doğan, “Sırrı Süreyya Onder’e dair iyi haberler almayı bekliyoruz ve durumu stabil olduğu için sevinçliyiz. Stabilizasyon süreci önemli ve Onder’in direnme gücü bizi umutlandırıyor. İnancımız odur ki, Onder bu zorlu süreci atlatarak aramıza geri dönecek ve barışın tadını çıkaracak” şeklinde konuştu.

‘Güçlü Ellerde Olduğunu Biliyoruz!’

Ayşegül Doğan, “Hastane sürecinin uzun süreceğini biliyorduk ve stabilizasyonun devam etmesi önemli bir gelişme. Daha detaylı bilgiler için hekimlerin açıklamalarını bekliyoruz. Ancak şunu biliyoruz ki, Onder’in direnme azmi bizi bir araya getiriyor. Umutlu bekleyişimiz devam edecek, Onder’i güvende ve sağlıklı görmeyi arzuluyoruz” dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Sağlık

Related Posts

Uzmanlar uyardı: Yüksek rakım Akciğer hastaları için riskli olabilir

Uzmanlar, havanın temizliği düşüncesiyle yaylalara yönelen akciğer hastalarını uyarıyor: Yüksek rakım her zaman doğru tercih değil.

Yapay güzellik algısı yeme bozukluğuna sebep oluyor!

Prof. Dr. Esra Çöp, ergenlik çağındaki gençlerde hızla artan ‘Anoreksiya nervoza’ vakalarının en çok 14-18 yaş arasında ve kız çocuklarında görüldüğünü söyledi. Prof. Dr. Çöp, “Sosyal medyada yapay, gerçekçi olmayan ideal bir beden algısı yaratılıyor. Çocuklar da bu bedene ulaşmak için beslenmeleriyle ve yemeleriyle ilgili çok fazla oynuyorlar açıkçası. Yeme bozukluğu, sadece bir zihin ya da mide meselesi değil aynı zamanda gelişimi durduran, hayati risk barındıran bir durum” dedi.

Sinsi ilerlediği için griple karıştırılabiliyor! Sessiz kalp krizinde 7 belirtiye dikkat

Kalple ilgili sağlık problemlerinin bazen sinsi ilerleyebileceğinden bahseden Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Nevrez Koylan, sessiz kalp krizinin 7 belirtisini açıkladı.

Uzmandan PKU hastalarına Kurban Bayramı için beslenme uyarısı

Uzmandan PKU hastalarına Kurban Bayramı için beslenme uyarısı

Bilimsel çalışma yapıldı: D vitamini takviyesi hücresel yaşlanmayı yavaşlatabilir

Bilimsel çalışma yapıldı: D vitamini takviyesi hücresel yaşlanmayı yavaşlatabilir

Sabah mı duş almalı, akşam mı? Kararı bakteriler veriyor

‘Sabah mı yoksa akşam mı duş almak daha hijyenik?’ tartışması uzun zamandır sürüyor. Kimileri sabah duşunun güne zinde başlamanın anahtarı olduğunu savunurken, kimileri günün yorgunluğunu atmak için gece duşunu tercih ediyor. Ancak klinik mikrobiyoloji uzmanı Primrose Freestone’a göre bu sorunun bilimsel bir cevabı var.